Fascisme 2020.pdf Een échte Belg is tégen een regering van 6 maffia- familie's en splitsingen, maar vóór 1 land met 1 'degelijke' regering! Download om voor het raam te hangen Belgisch volkslied. Muziek van Marc Spandel

Belgisch volkslied         

Belgisch volkslied anno 2000+. Muziek van Marc Spandel

Belgisch volkslied  anno 2016   

Een burgemeester steekt de middelvinger op...

Een ‘bindend’ referendum       

Opname mondeling ontslag bij de NMBS, na x-aantal afpersingspogingen van handtekeningen. Opgenomen door Marc Spandel

Afperserij bij NMBS  

Hup met de beentjes

Boerinnekesdans         

Nen UFO !    Help!     

Zo gaan we goed          

Old men style          

Experiment 1     

Spacetrance 1

Vuurwerk         

Tae-power      

Oh Ah...          

Tic...Tac...         

Kerst Jumpmuziek

Hoofdrekenen: Oefenen met aftrekken (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met optellen (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met vermenigvuldigen (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met delen (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met machtsverheffing (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met vierkantswortels (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met breuken (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met omzettingen (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met splitsingen (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met tientalpassering (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met het honderdveld (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met tafels van vermenigvuldiging (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met praktische optellingen (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met cijferend aftrekken (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: Oefenen met kloklezen (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Is er mogelijks leven na de dood?  Over de donkere gang met aan het einde dat licht, gezien door de stervende mens. Waargebeurde feiten betreffende (administratieve) pesterij  en criminaliteit achter de schermen van de NMBS. Een verhaal (verslag) van een mens die gepest wordt door de rosse kater van een buur. Een onopgeloste moordzaak aan het einde van WOII. Een waarschijnlijk onschuldig man kreeg levenslang. Hoe in België door de politici verkiezingsbedrog wordt gepleegd door 'onwettige' schijn- verkiezingen te organiseren.

Kiesgeheim geschonden        

Een voorbeeld van de hypocriete politici en hun 'loze' verkiezingsbeloften.

De loze belofte van Anke...     

Hoofdrekenen: installatie en oefenen met  volledig rekenpakket (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar) Hoofdrekenen: installatie en oefenen met kleurherkenning (moeilijkheidsgraad gemakkelijk instelbaar)

MIWA + DI(E)FTAR

 - Grootschalige oplichting

Containers verspreiden CORONA !

De Optocht 28/052017

Corona crisis ?    

Corona

Het geheim van het grote (door de G7) wereldwijd georganiseerde CORONA- COMPLOT -C19. Corona De invoering van een zogenaamde 'corona-crisis' is in feite de invoering van een "fascistisch regime' en 'politiestaat' waarbij de brave burgers 'onder dwang verplicht' worden allerlei absurde regels te volgen. Het doel is niet alleen de 'totale controle' over het fysieke gebeuren van de burgers, maar ook over 'de geest' via een 'schrikbewind'. Download raamprotest De invoering van een zogenaamde 'corona-crisis' is in feite de invoering van een "fascistisch regime' en 'politiestaat' waarbij de brave burgers 'onder dwang verplicht' worden allerlei absurde regels te volgen. Het doel is niet alleen de 'totale controle' over het fysieke gebeuren van de burgers, maar ook over 'de geest' via een 'schrikbewind'. Download "De pesters van het spoor" Download "De moord op tante Jeanette" Download "Sjarel de kakker" Download "De Koo en de donkere gangen" Download "Complot C-19"